skip to Main Content
Restaurace a stravování
Maloobchod
Supermarkety
Hotely
Úklidové služby
Doprava
Domácnosti
Zdravotnictví
Průmysl
Veřejné instituce
Vzdělávání
Tělocvičny
ČIŠTĚNÍ SUPERMARKETŮ POMOCÍ NAŠICH ŘEŠENÍ

Různorodá prostředí a místa, jako jsou přípravny potravin, stravovací pulty, vstupní prostory, pokladní zóny, prodejní uličky, sklady, otevřené chodby, umývárny, toalety, atd. vyžadují odpovídající denní systém čištění. Správné čištění a hygiena jsou klíčem ke zdraví a bezpečnosti vašich zákazníků a zaměstnanců. Koneckonců, protože činností vaší firmy jsou potraviny, čisté povrchy jsou nutností, aby se zabránilo kontaminaci.

RIZIKO UKLOUZNUTÍ A PÁDU

Za normálního dne lidé přinášejí do obchodu dešťovou vodu, sníh a další nečistoty. Je běžné, že zákazníci během dne rozbijí láhve s nápoji nebo jinak znečistí podlahu.  Toto vše může způsobit uklouznutí a pád. Je proto nepraktické chodit po provozovně s běžným mycím strojem a vyhýbat se zákazníkům, stejně jako použít mop. V tom případě může být podlaha mokrá až 15 minut s rizikem pádu. S i-mopem můžete podlahy rychle umýt a vysát a mít je obvykle během několika vteřin suché a bezpečné. Můžete vědecky dokázat, jak efektivní a kompletní je čištění produkty i-range, a to pomocí i-know, který obsahuje testy ATP, bezpečnosti a znečištění.

ČAS JSOU PENÍZE

Zákazníci i zaměstnanci jistě ocení, že s i-mopem lze čištění provádět během pracovní doby. Tento stroj nepřekáží zákazníkům v pohybu, ale snadno manévruje kolem nich. Jeho pohyblivost mu umožňuje obsáhnout rohy a dostat se dokonce i pod pokladny a určité regály, zatímco má dostatek výkonu k čištění velkých chodeb. Produktivita i-mopu je 8-10 krát rychlejší než u konvenčních mopů a čistí jakýkoli prostor ve vašem obchodě, od prodejních uliček po kuchyně a toalety.

VYVARUJTE SE KONTAMINACE

Test ATP potvrzuje, že protiběžné kartáče i-mop jsou ve výsledku o 90% účinnější ve srovnání s konvenčními mopy. Modulární příslušenství s barevným rozlišením HACCP vám pomůže zabránit křížové kontaminaci v oblastech přípravy potravin a v oblastech kritických z hlediska hygieny.

Back To Top