skip to Main Content

I-MOP vs. mop a kbelík: co je ergonomičtější?

Důležitá první studie o ergonomii čištění odhaluje jasného vítěze

Jedním z hlavních cílů i-teamu je vytvořit bezpečnější a lepší zážitek z čištění pro úklidový personál po celém světě. Mycí stroj i-mop byl vyvinut za účelem snížení stresu a námahy úklidového personálu. Ergonomický design eliminuje zranění, zvyšuje zážitek a vrací zábavu při úklidu.

Jaký druh výzkumu jsme provedli?

V této studii o ergonomii i-mopu jsme jej porovnali s tradičním mopem a kbelíkem. U obou metod čištění jsme použili pohybová čidla a sledovací software pro měření míry a délky zátěže těla.

Závěr: používání i-mopu snižuje riziko zranění

Níže uvedené grafy ukazují výsledky studie. Zatímco výšky vrcholů přímky udávají intenzitu stresu, jeho šířka představuje dobu trvání tohoto stresu. Delší období vysokého stresu výrazně zvyšuje riziko zranění.

Výsledek mopu a kbelíku

Výsledky i-mop XL

Náš výzkum jasně ukazuje, že intenzita a trvání stresu jsou při použití i-mopu výrazně nižší než u mopu a kbelíku. To znamená, že čištění s i-mopem snižuje riziko zranění, a proto má za následek nižší riziko nákladů na nemocenskou úklidového personálu.

Seznamte se s i-mopem

Řada chytrých mycích strojů

Řada i-mopů se skládá z řady modelů, které pomáhají obsluze při čištění tvrdých podlah.

Další kroky ve výzkumu ergonomie

Vzhledem k tomu, že výzkum ergonomie ve studii úklidového průmyslu je stále omezený, považujeme náš výzkum za důležitý a užitečný první krok. V blízké budoucnosti provedeme nové studie. Prostřednictvím webu i-team a LinkedIn s vámi budeme sdílet budoucí výzkum.

Back To Top